Köfém Lakóiért és Gyermekeiért Egyesület

Egyesületünk Honlapja, jó szórakozást kívánunk a Honlap áttekintéséhez, továbbá az általunk szervezett programokhoz!

dsc05232.jpg

 Palacsinta evő verseny

 

Gyermeknap 2015

A Köfém lakóiért és Gyermekeiért Egyesület idén is megtartotta Gyermeknapi rendezvényét. Május 30-án, szombaton, a Köfém Sportpályán reggel 6 órakor kezdődtek a rendezvény előkészületei, természetesen ezt hónapokkal előtte szerveztük lázasan a tagokkal, folyamatos egyeztetéssel, segítségként középiskolákkal kötöttünk együttműködési megállapodást, mely nagy segítség volt számunkra. Ez a rendezvényünk nagy vízválasztó volt az egyesület életében, mert az első rendezvény volt, ahol már nem kellett semmit bérelni, kölcsönkérni, mert az Alcoa-Köfém Kft. támogatásának köszönhetően minden szükséges eszközt megvásároltunk, és az egyesület tulajdonai lettek.
Így saját eszközparkkal sikerült lebonyolítani immár városi szintű rendezvényt.
Nagyon nagy öröm volt a gyermekek és szüleik arcán, látszott a boldogság, nagyon örültek, hogy végre a városrészen egy ilyen programokkal teli rendezvényen vehettek részt, mely teljesen ingyenes szolgáltatásokat nyújtott. Az egyesület ebédre virslis paprikás krumplival várta a vendégeket, 700 adag ételt és majdnem 30 kg kenyeret osztottunk ki a vendégeinknek. Nagyon finomra sikerült Krencz Tímea vezényletével és segítségével készült étel.
A nap folyamán az Agility bemutató nagy örömet szerzett a gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt, a Fehérvári Frizbisek foglalkoztató programjai, és az éles kihívás is sok vendéget vonzott, remélhetőleg meghozva a kedvet a sportág kipróbálására. Egész napos arcfestés várta a gyermekeket, négyen festették folyamatosan a szebbnél-szebb mintákat az arcokra és egyéb helyekre. Palacsintaevő verseny is volt Siposné Adrienn jóvoltából, melyen nagyon sok gyermek vett részt. A gyerekek közben megcsodálhatták a Tűzoltóság és a Rendőrség járműveit, eszközeit, nagy örömmel fogadták őket. Egész nap légvár és trambulinon ugrálhattak a gyerekek, és a nagyobbak is. Délután Bogárdi Péter vezényletével kezdetét vette a Judo-Jujutsu bemutató, ahol a tanítványok mutatták meg a küzdősport menetét, fogásokat, látványos elemeket. Nagyon sokan ülték körül a bemutatós gyerekeket, nagy érdeklődéssel figyelték a látványos elemekkel színesített bemutatót, remélhetőleg erre a sportágra is lesznek jelentkezők.

dsc05127.jpg


Andi Bohóc

 

A Köfém Lakóiért és Gyermekeiért Egyesület és az itt élő családok, gyermekek nevében köszönet a támogatóinknak, segítőinknek, nagyon köszönjük az Alcoa Köfém Kft-nek, Szávuly Erikának, Sas Erikának, Varga-Varró Ágnesnek, Németh Viktória és Agility-s csapatának, Lufihajtogató Andi Bohócnak, Bogárdi Péternek és Judo-Jujutsu csapatának, Misi Anettnek és frizbi csapatának, Szabóné Biter Tímeának, Jáky József Műszaki Szakközép Iskolának, és Önkéntes diákjainak, Deák Ferenc Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakképző Iskolának, és önkéntes diákjainak, Hunyadi Mátyás Középiskolának, és Önkéntes diákjainak, a székesfehérvári Rendőrségnek, és Tűzoltóságnak, Simon Évának, Dombi Györgynek, Németh Zsanettnek, Németh Nikolettnek, László Dorinának, Markulia Imrének, Dobos Attilának, Bognár Tímeának, Simon-Nemes Andreának, Varga Andreának, Gyolcsos Ferencnek, Krepsz Áron szüleinek, Őri Dávidnak, Egyesületünk segítőkész tagjainak: Siposné Adriennek, Papp Eszternek, Szabó Rolandnak, Princzes Dánielnek, Krencz Tímeának, Lendvai Ferencnek, Gaálné Andreának, Balla Andreának. Továbbá mindenkinek, aki bármilyen módon hozzájárult a rendezvény sikerességéhez.

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 20
Tegnapi: 28
Heti: 128
Havi: 257
Össz.: 39 989

Látogatottság növelés
Oldal: Gyermeknap 2015
Köfém Lakóiért és Gyermekeiért Egyesület - © 2008 - 2018 - kofem.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »