Köfém Lakóiért és Gyermekeiért Egyesület

Egyesületünk Honlapja, jó szórakozást kívánunk a Honlap áttekintéséhez, továbbá az általunk szervezett programokhoz!

dsc03978.jpg

 Télapó és a mindent tudó Listája :)

 

Mikulásváró Ünnepség 2014

A Köfém Lakóiért és Gyermekeiért Egyesület december 6-án az Öreghegyi Római Katolikus Plébánia Közösségi Termében megrendezte első hagyományteremtő Mikulásváró Ünnepség 2014 elnevezésű rendezvényét, melyet a jövőben is szeretne minden évben megszervezni. Már hónapok óta terveztük és szerveztük a szociálisan rászorultaknak ezt az adományozó akciót.
Délután 4 órakor kezdtük el, nagyon sokan eljöttek a rendezvényünkre, egész nap az étel és ital fogyasztása is ingyenes volt. 60 gyermeknek állítottunk össze csomagot, melyet a Télapó 5 óra után adott át a gyerekeknek egy Lista alapján, amin minden tulajdonság rajta volt. Ez a Mikulás tényleg mindent tudott a gyerekekről. A programon kézműves foglakozással, játékos vetélkedőkkel foglaltuk le a gyerekeket, és a család együtt lehetett, kikapcsolódhattak gyermekeikkel. Nagyon boldogok voltak, és csodálattal hallgatták a Mikulás minden szavát. A rendezvény 7 óra után ért véget, de a munkánk még korán sem, mivel a lakótelepen járt a Télapó és szaloncukrot osztott a gyermekeknek, és a felnőtteknek is egyaránt, még az idősebb korosztály is mondott verset a Mikulásnak. Nagyon jó napot sikerült összehozni az itt élő gyermekeknek és családjaiknak. Természetesen ez a jó rendezvény nem jöhetett volna létre támogatóink és segítőink nélkül.
Köszönetet mondok az egyesület, a gyermekek és családjaik nevében is a legnagyobb támogatónknak Dr. Forgó Bélának az Alcoa Vezérigazgatójának, Kajári és Fia Kft-nek Soltvadkertről, Petrovics Antalné Ica néninek, Tornyai Gábor Plébános Úrnak, Östör Annamária képviselő asszonynak, Dr. Dienesné Fluck Györgyi képviselő asszonynak, Horváth Miklós Csaba képviselő Úrnak.
Segítőinknek is nagyon köszönjük azt a sok munkát, amit belefektettek a rendezvény sikersségéért: Török Tibornak, Halász Jánosnak, Németh Nikolettnek, Németh Zsanettnek, Lelkes Richárdnak, Gaál Adriánnak, Gaál Zsoltnak, Csányi Józsefnek, Orsós Lászlónak, és mindenkinek aki bármilyen módon segítette a munkánkat. Végül, de nem utolsó sorban aktív tagjainknak: Sipos Attila Lászlónénak, Simon Ágnesnek, Krencz Tímeának, Princzes Dánielnek, Krisó Kittinek, Nagy Alexandrának, Gaálné Gyarmati Andreának, Lendvai Ferencnek, Balla Andreának.
Reméljük minden rendezvényünk ilyen nagyon jó hangulatú és sikeres lesz.


Sipos Attila László /elnök/

 

imag2293.jpg

Krampuszokkal :)

 

Mikulásváró Ünnepség 2014 rendezvény támogatói:

Dr. Forgó Béla Vezérigazgató Úr /ALCOA/
Tornyai Gábor Plébános Úr
Coop Szuper, Zombori út 16.
KAJÁRI ÉS FIA KFT. /Soltvadkert/
Petrovics Antalné
Lakatos Tibor
Nagyné Harangozó Melinda

Segítőink:

Török Tibor
Németh Zsanett
Németh Nikolett
Herczeg Gábor
Lelkes Richárd
Bősze Fanni
Gaál Adrián
Gaál Zsolt
Halász János
 

Sipos Attila László (elnök)

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 21
Tegnapi: 28
Heti: 129
Havi: 258
Össz.: 39 990

Látogatottság növelés
Oldal: Mikulásváró 2014
Köfém Lakóiért és Gyermekeiért Egyesület - © 2008 - 2018 - kofem.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »