Köfém Lakóiért és Gyermekeiért Egyesület

Egyesületünk Honlapja, jó szórakozást kívánunk a Honlap áttekintéséhez, továbbá az általunk szervezett programokhoz!

 

KÖFÉM LAKÓIÉRT ÉS GYERMEKEIÉRT EGYESÜLET

Vigyor

 

Sipos Attila László vagyok a Köfém Lakóiért és Gyermekeiért Egyesület Elnöke.

A Köfém Lakóiért és Gyermekeiért Egyesületet szeptember 21-én hoztuk létre. Az egyesület 16 alapító tagból áll, az elnöki feladatokat jómagam látom el.

Az alelnök Simon Ágnes, a gazdasági felelősünk Nagy Bernadett, titkárunk Balla Andrea, a felügyelő bizottság elnöke Ácsné Farkas Henriett, a bizottság tagjai Tóth Márk és Malomhelyi Gábor, a jegyzőkönyvvezetőnk Krisó Kitti. További tagjaink: Sipos Attila Lászlóné (Adrienn) a feleségem, Borján Barbara, Gaálné Gyarmati Andrea, Nagy Alexandra, Rubina Zoltán, Tóth József és Szabó Roland, Sütő Sándor, Petrovicz-Dávid Szilvia, Szente Lajos, Bali Miklós, Pap Eszter.

A tagok nagy része a Köfém Lakótelepen lakik, elég nagy a helyismeretünk, látjuk a problémákat és a hiányosságokat. Ezen szeretnénk változtatni, ezért is hoztuk létre az egyesületet. Céljaink, hogy a városrész lakóit, akik tenni akarnak lakóhelyükért, gyermekeiért, azokat összefogjuk és együtt fellendíteni a kulturális életet, hagyományteremtő és hagyományőrző rendezvényeket szervezzünk, művészeti csoportokat hozzunk létre, a lakosság egészségét megőrizzük, fellendítsük a sportéletet, segítsük a szabadidősportot, kialakítsuk a kulturális és sportkapcsolatokat, szociálisan rászoruló családok, idősek segítése, kommunikáció az önkormányzattal, testülettel, olyan rendezvények szervezése, ahol minden korosztály megtalálhatja a neki szánt kikapcsolódást, elfoglaltságokat, hogy a szürke hétköznapjukat kicsit színesebbé, élhetőbbé tegyük számukra. Terveink is vannak, bár még sok munkát igényel a kivitelezésük.

Szeretnénk minél több pályázatot beadni, hogy minél több támogatást szerezhessünk a városrésznek. 

Simon Józsefnek a Köfém Művelődési Ház igazgatójának köszönjük a felajánlott segítséget, és élünk is vele. Továbbá minden tagnak, és segítőnek, akik hozzájárultak, hogy egyesületünk megalakuljon, és segíti munkánkat.

 /SIPY/

A Köfém Lakóiért és Gyermekeiért Egyesület elérhetőségei:

Sipos Attila László (elnök):

T.: 06-30/410-7287.

e-mail: siposa1982@gmail.com

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 28
Tegnapi: 28
Heti: 136
Havi: 265
Össz.: 39 997

Látogatottság növelés
Oldal: Bemutatkozás
Köfém Lakóiért és Gyermekeiért Egyesület - © 2008 - 2018 - kofem.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »